DOMÁCÍ ZABÍJAČKA

DOMÁCÍ ZABÍJAČKA, UZENÍ MASA

        
Pro milovníky domácí zabíjačky a výroby zabíjačkových specialit jsme spustili nový informační web o domácí zabíjačce www.zabijacka.eu, kde najdete informace o tom, co je potřeba před zabíjačkou nachystat, ať už jsou to různé nářadí a  nástroje nebo specifické suroviny pro výrobu zabijačkových specialit. Také zde najdete obecný harmonogram prací, jak většina zabíjaček probíhá. Pokud bydlíte v bytě, nebo nemáte chuť dělat domácí zabíjačku s pořážkou prasete, tak si můžete maso koupit v řeznictví nebo na jatkách a zabijačkové speciality si připravit i doma v malé kuchyni. Pro Vás tu máme návod, jak postupovat při nákupu masa, jak se maso z prasete dělí dle použití, jaké obaly, koření a nástroje budete potřebovat na výrobu zabijačkových specialit a také recepty na zabijačkové pokrmy. Uvádíme zde také tipy na konzervování masa, ať už je to správné zamrazenívakuování nebo uzení masa.