HÁČKY DO UDÍRNY

Vyrábíme nerezové háčky do udírny - háčky ve tvaru písmena S v různých velikostech a trojháčky určené k uzení větších plochých kusů masa. Vyrobeno z nerezové kruhové ocele o různých průměrech ( 4 - 20 mm) - číslo před lomítkem v názvu háčku. Vyrábíme různé výšky háčků ( 100 - 200 mm) - číslo za lomítkem v názvu háčku.

 

S - HÁČKY

Háček uzenářský 5/140 - (180)

Háček na zavěšení masa v udírně. Je přetočený o 90 stupňů, což umožňuje zavěsit více kusů masa na udírenskou hůl. Vyrobeno z kruhové nerezové ocele o průměru 5 mm, výška háčku 140 mm. K zavěšení na trubku o průměru max. 40 mm. 
+

Háček bez špičky 6/120 - (1060)

Speciální háček bez špičky k zavěšení masa na provázku.  Výška háčku 120 mm. Vyroben z kruhové nerez ocele o průměru 6 mm. K zavěšení na trubku o průměru max. 50 mm.
+

Háček - S - 4/100 - (149)

Klasický S - háček s jednou špičkou k zavěšení masa v prodejnách masa a uzenin, chladicích vitrínách nebo udírnách. Používá se také na jatkách a výrobnách k odvěšování kusů porcovaného masa. Vyrobeno z nerezové kruhové ocele o průměru 4 mm, výška háčka 100 mm. K zavěšení na trubku o...
+

Háček - S - 4/150 - (914)

Klasický S - háček s jednou špičkou k zavěšení masa v prodejnách masa a uzenin, chladicích vitrínách nebo udírnách. Používá se také na jatkách a výrobnách k odvěšování kusů porcovaného masa. Vyrobeno z nerezové kruhové ocele o průměru 4 mm, výška háčka 150 mm. K zavěšení na trubku o...
+

Háček - S - 5/100 - (182)

Klasický S - háček s jednou špičkou k zavěšení masa v prodejnách masa a uzenin, chladicích vitrínách nebo udírnách. Používá se také na jatkách a výrobnách k odvěšování kusů porcovaného masa. Vyrobeno z nerezové kruhové ocele o průměru 5 mm, výška háčka 100 mm. K zavěšení na trubku o...
+

Háček - S - 5/120 - (183)

Klasický S - háček s jednou špičkou k zavěšení masa v prodejnách masa a uzenin, chladicích vitrínách nebo udírnách. Používá se také na jatkách a výrobnách k odvěšování kusů porcovaného masa. Vyrobeno z nerezové kruhové ocele o průměru 5 mm, výška háčka 120 mm. K zavěšení na trubku o...
+

Háček - S - 5/140 - (184)

Klasický S - háček s jednou špičkou k zavěšení masa v prodejnách masa a uzenin, chladicích vitrínách nebo udírnách. Používá se také na jatkách a výrobnách k odvěšování kusů porcovaného masa. Vyrobeno z nerezové kruhové ocele o průměru 5 mm, výška háčka 140 mm. K zavěšení na trubku o...
+

Háček - S - 6/120 - (185)

Klasický S - háček s jednou špičkou k zavěšení masa v prodejnách masa a uzenin, chladicích vitrínách nebo udírnách. Používá se také na jatkách a výrobnách k odvěšování kusů porcovaného masa. Vyrobeno z nerezové kruhové ocele o průměru 6 mm, výška háčka 120 mm. K zavěšení na trubku o...
+

Háček - s - 6/140 - (186)

Klasický S - háček s jednou špičkou k zavěšení masa v prodejnách masa a uzenin, chladicích vitrínách nebo udírnách. Používá se také na jatkách a výrobnách k odvěšování kusů porcovaného masa. Vyrobeno z nerezové kruhové ocele o průměru 6 mm, výška háčka 140 mm. K zavěšení na trubku o...
+

Háček - s - 8/160 - (189)

Klasický S - háček s jednou špičkou k zavěšení masa v prodejnách masa a uzenin, chladicích vitrínách nebo udírnách. Používá se také na jatkách a výrobnách k odvěšování kusů porcovaného masa. Tento větší a pevnější háček je možné použít i k zavěšení ovce, kozy nebo zvěřiny. Vyrobeno...
+

Háček - S - 8/200 - (191)

Klasický S - háček s jednou špičkou k zavěšení masa v prodejnách masa a uzenin, chladicích vitrínách nebo udírnách. Používá se také na jatkách a výrobnách k odvěšování kusů porcovaného masa. Tento větší a pevnější háček je možné použít i k zavěšení ovce, kozy nebo zvěřiny. Vyrobeno...
+

Háček - S - 10/160 - (583)

Klasický S - háček s jednou špičkou k zavěšení masa v prodejnách masa a uzenin, chladicích vitrínách nebo udírnách. Používá se také na jatkách a výrobnách k odvěšování kusů porcovaného masa. Tento větší a pevnější háček je možné použít i k zavěšení ovce, kozy nebo zvěřiny. Vyrobeno...
+

Háček - s - 10/200 - (916)

Klasický S - háček s jednou špičkou k zavěšení masa v prodejnách masa a uzenin, chladicích vitrínách nebo udírnách. Používá se také na jatkách a výrobnách k odvěšování kusů porcovaného masa. Tento větší a pevnější háček je možné použít i k zavěšení ovce, kozy nebo zvěřiny. Vyrobeno...
+

Háček - S - 14/180 - (842)

Klasický S - háček s jednou špičkou k zavěšení masa v prodejnách masa a uzenin, chladicích vitrínách nebo udírnách. Používá se také na jatkách a výrobnách k odvěšování kusů porcovaného masa. Tento větší a pevnější háček je možné použít i k zavěšení ovce, kozy nebo zvěřiny. Vyrobeno...
+

Háček - S - 20/200 - (1003)

Klasický S - háček s jednou špičkou k zavěšení masa v prodejnách masa a uzenin, chladicích vitrínách nebo udírnách. Používá se také na jatkách a výrobnách k odvěšování kusů porcovaného masa. Tento větší a pevnější háček je možné použít i k zavěšení ovce, kozy nebo zvěřiny. Vyrobeno...
+

TROJHÁČKY

Trojháček - (175)

Trojháček se používá na zavěšování plochých kusů masa při uzení, např. větší kousky bůčku, pláty špeku a podobné udírenské speciality. Zavěsí-li se takový kus masa na jednoduchý háček, tak se maso při uzení zkroutí. Trojháček také brání tomu, aby se uzený kus masa neprotrhl a nespadl. Vyroben...
+